Ryhmille

Ilmajoen Musiikkijuhlat on noussut ryhmämatkailun suosioon kotimaamme tapahtumakentällä. Tarjoamme loistavat puitteet kokonaisvaltaiselle musiikkielämykselle niin pienemmille kuin suuremmille ryhmille, yrityksille, yhdistyksille ja harrasteporukoille. Maakunnassa pääsee tutustumaan erilaisiin eteläpohjalaisiin nähtävyyksiin ruokapöydän antimista kulttuurihistoriallisiin kohteisiin. Tiedustele ryhmäpakettia toimistolta. Räätälöimme ryhmäkohtaisen kokonaisuuden, johon voidaan ooppera- ja konserttilippujen lisäksi liittää väliaikatarjoilu, ruokailu, opastettu kiertoajelu, yöpyminen ja muuta ohjelmaa ryhmän toiveiden ja aikataulun mukaan. Lisätiedot suoraan toimistolta.

Tavoitteenamme on tarjota laadukkaat puitteet unohtumattomalle ryhmämatkalle sekä tarjota ensiluokkaista palvelua ja opastusta matkan järjestämiseen.

Lippujen varaaminen 

Ryhmätilaukset suoraan Ilmajoen Musiikkijuhlien toimistoon (06) 424 2900, toimisto(at)musiikkijuhlat.fi.

Ryhmävarauksen vahvistus 31.1.2018 mennessä, laskun eräpäivä 14.2.2018. Ryhmähinnat ovat voimassa vähintään 20 hengen ryhmille. Maksullisten lippujen lisäksi ryhmä saa vapaalippuja ryhmän koon mukaan. 20 lipun lisäksi 1 vapaalippu, 30 lipun lisäksi 2 vapaalippua ja 50 lipun lisäksi 3 vapaalippua.

Ryhmälipun hinta Mannerheim-oopperaan A-katsomo 74€ / B-katsomo 66€

Kiertoajelu

Ilmajoen kunta tarjoaa kaikille Musiikkijuhlille tuleville bussiryhmille ilmaisen opastetun kiertoajelun Ilmajoen historiallisiin ja kulttuurillisiin kohteisiin tutustuen. Kiertoajelu räätälöidään ryhmän omien toiveiden mukaan ja toteutetaan ryhmän omalla linja-autolla. Kiertoajelun voi varata suoraan toimistoltamme. Kiertoajelun sijasta on mahdollista valita myös kävelykierros.