Liput

 

Verkkokaupasta/varauslomakkeella

Lippuja voi ostaa verkkokaupastamme tai lähettämällä varauslomakkeen. Varauslomakkeella tehdyt varaukset käsitellään arkisin klo 9-16 välisenä aikana saapumisjärjestyksessä.

Verkkokaupassa maksuvälineenä toimivat luottokortti tai verkkopankkitunnukset. Verkkokaupasta saatavilla ainoastaan itsetulostettava sähköpostilippu. Verkkokaupassa tilauksen maksu suoritetaan välittömästi.

Varauslomakkeella tehdyille tilauksille lippujen toimitustavaksi voi valita postituksen tai itsetulostettavan sähköpostilipun. Tilauksilla on kahden viikon lunastusaika.

 

Toimistolta

Lipputilaukset puhelimitse toimistoon arkisin klo 9-16 numeroon (06)4242 900.
Tilaukset myös sähköpostitse osoitteeseen toimisto@musiikkijuhlat.fi. Lipputilaukset käsitellään arkisin klo 9-16 saapumisjärjestyksessä. Tilauksen vahvistus ja laskutiedot toimitetaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Lippuja voi varata ja ostaa suoraan toimistoltamme. Olemme auki arkisin klo 9-16. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti ja yleisimmät luottokortit. Meillä käyvät Smartum-, Tyky-, Edenred- ja Virike-kulttuurisetelit. Voimme vastaanottaa myös Smartum-verkkopalvelun ennakkomaksuja.


Huom!


Emme myönnä samanaikaisesti useampia alennuksia samalle henkilölle tai ryhmälle. Pääsylippuja ei lunasteta takaisin. Esitysten suhteen pidetään force majeure -varaus.

Poikkeuksellisista aukioloajoista tiedotamme puhelinvastaajassamme numerossa (06) 4242 900 sekä kotisivuillamme.