Ryhmille

Ilmajoen Musiikkijuhlat on noussut ryhmämatkailun suosioon kotimaamme tapahtumakentällä. Tarjoamme loistavat puitteet kokonaisvaltaiselle musiikkielämykselle niin pienemmille kuin suuremmille ryhmille, yrityksille, yhdistyksille ja harrasteporukoille. Maakunnassa pääsee tutustumaan erilaisiin eteläpohjalaisiin nähtävyyksiin ruokapöydän antimista kulttuurihistoriallisiin kohteisiin. Tiedustele ryhmäpakettia toimistolta. Räätälöimme ryhmäkohtaisen kokonaisuuden, johon voidaan ooppera- ja konserttilippujen lisäksi liittää väliaikatarjoilu, ruokailu, opastettu kiertoajelu ja muuta ohjelmaa ryhmän toiveiden ja aikataulun mukaan. Autamme mielellämme myös esimerkiksi majoitusvarauksissa. Lisätiedot suoraan toimistolta.

Tarjoamme laadukkaat puitteet unohtumattomalle ryhmämatkalle sekä ensiluokkaista palvelua ja opastusta matkan järjestämiseen. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua.

Lippujen varaaminen 

Ryhmätilaukset suoraan Ilmajoen Musiikkijuhlien toimistoon (06) 424 2900, toimisto(at)musiikkijuhlat.fi.

Ryhmähinnat ovat voimassa vähintään 20 hengen ryhmille. Maksullisten lippujen lisäksi ryhmä saa vapaalippuja tilauksen vahvistettujen maksullisten lippujen määrän mukaisesti:
kun tilauksessa väh. 20 maksullista lippua, lisäksi 1 vapaalippu
kun tilauksessa väh. 30 maksullista lippua, lisäksi 2 vapaalippua
kun tilauksessa väh. 50 maksullista lippua, lisäksi 3 vapaalippua
kun tilauksessa väh. 60 maksullista lippua, lisäksi 4 vapaalippua.

Lipun hinta Hiljaiset perivät maan -oopperaan ryhmille A-katsomo 79€ / B-katsomo 71€.

Emme lunasta maksettuja ryhmälippuja takaisin. Myyntiehtoihin voi tutustua: https://www.musiikkijuhlat.fi/liput

Ryhmälle lähetetään bussikuskille annettava kuljettajan kulkulupakortti lippujen yhteydessä. Kuljettajan kulkulupakortilla on vapaa pääsy ooppera-alueelle ja sitä näyttämällä kuljettaja saa ilmaiset kahvit kahvilapisteistä. Huom! Kulkulupakortti ei ole numeroitu pääsylippu katsomoon. Mikäli kyseiseen näytökseen jää vapaita paikkoja, kuljettajan kulkulupakortilla on mahdollista päästä katsomoon vapaaksi jääville paikoille.
 

Väliaikatarjoilu

Ryhmät voivat tilata etukäteen valmiiksi katetun väliaikatarjoilun oopperanäytöksen tai konsertin väliajalle. Ennakkoon tilattu väliaikatarjoilu tulee vahvistaa etukäteen viimeistään 4 viikkoa ennen esityspäivää.
Ryhmän ennalta tilaama tarjoilu katetaan valmiiksi pöytään. Katettuja tarjoiluja järjestetään Kunnantuvalla, Maijan teltalla ja Ilkan teltalla.

Ruokailuvaihtoehdot

Ooppera-alueella ja paikkakunnalla on mahdollista ruokailla erilaisissa kohteissa. Ruokailuvaihtoehdot löytyvät kotisivujen Info-osuudesta. Ruokailu Musiikkijuhlilla -sivulta löytyvät ooppera-alueen ruokailuvaihtoehdot. Lähialueelta löytyy erinomaisia ruokailupaikkoja, joihin voi tutustua Lähialueen ruokapaikat -sivulla. Lisätietoja myös toimistoltamme.
 

Kiertoajelu

Ilmajoen kunta tarjoaa kaikille Musiikkijuhlille saapuville bussiryhmille ilmaisen opastetun kiertoajelun Ilmajoen historiallisiin ja kulttuurillisiin kohteisiin tutustuen. Kiertoajelu räätälöidään ryhmän omien toiveiden mukaan ja toteutetaan ryhmän omalla linja-autolla ammattitaitoisen oppaan johdolla. Kierros toteutetaan täysin ryhmän aikataulun ja toiveiden mukaisesti. Kiertoajelun voi varata suoraan toimistoltamme. Kiertoajelun sijasta on mahdollista valita myös kävelykierros ooppera-alueella tai Ilmajoen kirkon ja hautausmaan alueella.