Ryhmille

Ilmajoen Musiikkijuhlat on noussut ryhmämatkailun suosioon kotimaamme tapahtumakentällä. Tarjoamme loistavat puitteet kokonaisvaltaiselle musiikkielämykselle niin pienemmille kuin suuremmille ryhmille, yrityksille, yhdistyksille ja harrasteporukoille. Maakunnassa pääsee tutustumaan erilaisiin eteläpohjalaisiin nähtävyyksiin ruokapöydän antimista kulttuurihistoriallisiin kohteisiin. Tiedustele ryhmäpakettia toimistolta. Räätälöimme ryhmäkohtaisen kokonaisuuden, johon voidaan ooppera- ja konserttilippujen lisäksi liittää väliaikatarjoilu, ruokailu, opastettu kiertoajelu ja muuta ohjelmaa ryhmän toiveiden ja aikataulun mukaan. Autamme mielellämme myös esimerkiksi majoitusvarauksissa. Lisätiedot suoraan toimistolta.

Tarjoamme laadukkaat puitteet unohtumattomalle ryhmämatkalle sekä ensiluokkaista palvelua ja opastusta matkan järjestämiseen.

Lippujen varaaminen 

Ryhmätilaukset suoraan Ilmajoen Musiikkijuhlien toimistoon (06) 424 2900, toimisto(at)musiikkijuhlat.fi.

Ennakkohintaisen ryhmävarauksen vahvistus 2.1.2019 mennessä, laskun eräpäivä 14.1.2019. Ryhmähinnat ovat voimassa vähintään 20 hengen ryhmille. Maksullisten lippujen lisäksi ryhmä saa vapaalippuja ryhmän koon mukaan. 20 lipun lisäksi 1 vapaalippu, 30 lipun lisäksi 2 vapaalippua ja 50 lipun lisäksi 3 vapaalippua.

Ryhmälipun ennakkohinta Mannerheim-oopperaan ja Aino Ackté -oopperaan A-katsomo 66€ / B-katsomo 58€. Hinnat voimassa ryhmien osalta 2.1.2019 mennessä vahvistettuihin tilauksiin.

3.1.2019 lähtien lipun hinta Mannerheim- ja Aino Ackté -näytöksiin ryhmille A-katsomo 74€ / B-katsomo 66€. Normaalihintaiset ryhmätilaukset vahvistettava 31.3.2019 mennessä, laskun eräpäivä 14.4.2019.

Ryhmälle lähetetään bussikuskille annettava kuljettajan kulkulupakortti lippujen yhteydessä. Kuljettajan kulkulupakortilla on vapaa pääsy ooppera-alueelle ja sitä näyttämällä kuljettaja saa ilmaiset kahvit kahvilapisteistä. Huom! Kulkulupakortti ei ole pääsylippu katsomoon.
 

Väliaikatarjoilu

Ryhmät voivat tilata etukäteen valmiiksi katetun väliaikatarjoilun oopperanäytöksen tai konsertin väliajalle. Ennakkoon tilattu väliaikatarjoilu tulee vahvistaa etukäteen ja se laskutetaan vahvistuksen mukaisesti viimeistään 2 viikkoa ennen esityspäivää.
Ryhmän ennalta tilaama tarjoilu katetaan valmiiksi pöytään. Katettuja tarjoiluja järjestetään Kunnantuvalla, Maijan teltalla, Ilkan teltalla ja Lukion kahvilassa.
 

Kiertoajelu

Ilmajoen kunta tarjoaa kaikille Musiikkijuhlille tuleville bussiryhmille ilmaisen opastetun kiertoajelun Ilmajoen historiallisiin ja kulttuurillisiin kohteisiin tutustuen. Kiertoajelu räätälöidään ryhmän omien toiveiden mukaan ja toteutetaan ryhmän omalla linja-autolla. Kiertoajelun voi varata suoraan toimistoltamme. Kiertoajelun sijasta on mahdollista valita myös kävelykierros.