Liput

 

Osta liput verkkokaupasta

Tilaa liput nopeasti verkkokaupastamme. Verkkokaupassa maksuvälineenä toimivat luottokortti tai verkkopankkitunnukset, ja maksu suoritetaan välittömästi tilausta tehdessä. Verkkokaupasta ostaessa saat itsetulostettavan sähköpostilipun.

Osta liput verkosta

 

Varaa liput varauslomakkeella

Tee lippuvaraus varauslomakkeellamme, jolloin lipuilla on kahden viikon lunastusaika. Varauslomakkeella tehdyt varaukset käsitellään toimiston aukiloloaikana saapumisjärjestyksessä. Varauslomakkeella tehdyille tilauksille lippujen toimitustavaksi voi valita postituksen, itsetulostettavan sähköpostilipun tai noudon toimistolta.

Varaa liput

 

Osta tai varaa liput toimistolta

Tilaa tai varaa liput asiakaspalvelijaltamme puhelimitse, sähköpostitse tai tulemalla toimistollemme.

Tee lipputilaukset- ja varaukset toimistollemme puhelimitse numeroon (06) 4242 900 arkisin klo 9-16 tai sähköpostitse osoitteeseen toimisto (a) musiikkijuhlat.fi. Lipputilaukset ja -varaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Tilauksen vahvistus ja laskutiedot toimitetaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Toimiston aukioloajat voit tarkistaa: https://www.musiikkijuhlat.fi/yhteystiedot

Lippuja voi ostaa ja varata myös suoraan toimistoltamme osoitteesta Ollilantie 1, Ilmajoki. Olemme auki arkisin klo 9–16. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti ja yleisimmät luottokortit. Meillä käyvät Smartum-, Tyky-, Edenred- ja Virike-kulttuurisetelit ja -maksukortit. Voimme vastaanottaa myös Smartum-verkkopalvelun ennakkomaksuja.

 

Lahjakortit

Ilmajoen Musiikkijuhlille on ostettavissa lahjakortteja. Lahjakortin voi määritellä haluamalleen rahasummalle tai koskemaan tiettyjä pääsylippuja. Myös väliaikatarjoilun voi liittää lahjakorttiin.
Lahjakortteja voi ostaa ainoastaan Ilmajoen Musiikkijuhlien toimistolta. Ota yhteyttä suoraan toimistoon: toimisto (a) musiikkijuhlat.fi tai (06) 424 2900.


Myyntiehdot

Alennukset

Eläkeläis/opiskelijalipun ostaneiden tulee varautua esittämään alennukseen oikeuttava todistus tapahtuman lipuntarkastuksessa.
Emme myönnä samanaikaisesti useampia alennuksia samalle henkilölle tai ryhmälle.
Ryhmätilauksille normaali ryhmälipun hinta on voimassa 31.5.2022 saakka. Lisäksi ryhmätilaukseen tulee vapaalippuja tilauksen vahvistettujen maksullisten lippujen määrän mukaisesti:
tilauksessa väh. 20 maksullista lippua, lisäksi 1 vapaalippu
tilauksessa väh. 30 maksullista lippua, lisäksi 2 vapaalippua
tilauksessa väh. 50 maksullista lippua, lisäksi 3 vapaalippua
tilauksessa väh. 60 maksullista lippua, lisäksi 4 vapaalippua


Erilliset alennuskampanjat ja erikoistarjoukset ovat voimassa jokaisen tarjouksen yhteydessä ilmoitettuna ajankohtana. Ilmajoen Musiikkijuhlat pidättää oikeuden alennus- ja tarjouskampanjoihin.

Peruutusehdot

Maksettuja pääsylippuja ei lunasteta takaisin.
Maksetun pääsylipun voi vaihtaa saman kauden tai tulevan kauden esityksiin erikseen sovittaessa. Edullisempaan pääsylippuun vaihdettaessa erotusta ei hyvitetä. Vaihtaessaan pääsylipun kalliimpaan pääsylippuun, asiakas maksaa erotuksen.
Näytöksen tai konsertin peruutus tapahtuu ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure). Tapahtumanjärjestäjä informoi näytöksen tai konsertin peruutuksesta asiakkaita asiakkaan tilaukseen antamien yhteystietojen mukaan.
Ilmajoen Musiikkijuhlat ei vastaa kadonneista lipuista tai asiakkaan virheellisesti ostamista lipuista, esimerkiksi väärälle esityspäivälle ostetuista lipuista. 

 

Huomioitavaa

Poikkeuksellisista aukioloajoista tiedotamme yhteystiedot-sivulla sekä pidemmistä kiinnioloajoista puhelinvastaajassamme numerossa (06) 4242 900.
Mikäli olet tulossa toimistollemme noutamaan lippuja, voit olla etukäteen yhteydessä toimistoomme ja varmistaa, että olemme kyseisenä ajankohtana avoinna.