Liput

 

Osta liput verkkokaupasta

Tilaa liput nopeasti verkkokaupastamme. Verkkokaupassa maksuvälineenä toimivat luottokortti tai verkkopankkitunnukset, ja maksu suoritetaan välittömästi tilausta tehdessä. Verkkokaupasta ostaessa saat itsetulostettavan sähköpostilipun.

Osta liput verkosta

 

Varaa liput varauslomakkeella

Tee lippuvaraus varauslomakkeellamme, jolloin lipuilla on kahden viikon lunastusaika. Varauslomakkeella tehdyt varaukset käsitellään toimiston aukiloloaikana saapumisjärjestyksessä. Varauslomakkeella tehdyille tilauksille lippujen toimitustavaksi voi valita postituksen, itsetulostettavan sähköpostilipun tai noudon toimistolta.

Varaa liput

 

Osta tai varaa liput toimistolta

Tilaa tai varaa liput asiakaspalvelijaltamme puhelimitse, sähköpostitse tai tulemalla toimistollemme.

Tee lipputilaukset- ja varaukset toimistollemme puhelimitse numeroon (06) 4242 900 arkisin klo 9–16 tai sähköpostitse osoitteeseen toimisto@musiikkijuhlat.fi. Lipputilaukset ja -varaukset käsitellään arkisin klo 9–16 saapumisjärjestyksessä. Tilauksen vahvistus ja laskutiedot toimitetaan sähköpostitse tai puhelimitse.
Toimiston aukioloajat voit tarkistaa: https://www.musiikkijuhlat.fi/yhteystiedot

Lippuja voi ostaa ja varata myös suoraan toimistoltamme osoitteesta Ollilantie 1, Ilmajoki. Olemme auki arkisin klo 9–16. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti ja yleisimmät luottokortit. Meillä käyvät Smartum-, Tyky-, Edenred- ja Virike-kulttuurisetelit ja -maksukortit. Voimme vastaanottaa myös Smartum-verkkopalvelun ennakkomaksuja.


Huom!

Emme myönnä samanaikaisesti useampia alennuksia samalle henkilölle tai ryhmälle. Pääsylippuja ei lunasteta takaisin. Esitysten suhteen pidetään force majeure -varaus.

Poikkeuksellisista aukioloajoista tiedotamme yhteystiedot-sivulla sekä pidemmistä kiinnioloajoista puhelinvastaajassamme numerossa (06) 4242 900.
Mikäli olet tulossa toimistollemme noutamaan lippuja, voit olla etukäteen yhteydessä toimistoomme ja varmistaa, että olemme kyseisenä ajankohtana avoinna.